Sjortechniek

Sjorbanden:
Onze sjorbanden worden door eigen fabricaat zelf geassembleerd. Dit houdt in dat er een zeer uitgebreid aanbod is door de diverse combinatiemogelijkheden. Onze sjorbanden kunnen geleverd worden op elke gewenste lengte van 1 tot 100 meter . Dit alles met korte levertijden door een grote gevarieerde voorraad en eigen fabricage. Productie en levering vanaf 1 stuks, dus geen grote afnameplicht bij afwijkende maten.

Onze sjorbanden kunnen worden geleverd met bedrukking van maximaal 32 tekens. Deze bedrukking bevindt zich onder de slijtvaste coating van de band. Bij afname van 500 meter bandweefsel (bijvoorbeeld 50 complete sjorbanden van 9 meter lengte) is deze bedrukking gratis, bij kleinere afname kan het bandweefsel bedrukt worden tegen een geringe vergoeding. De ratels kunnen voorzien worden van uw eigen firmanaam.

Spankettingen:
Vastzetten van lading is zeer belangrijk. Door toepassing van de NEN-EN 12195 en de toenemende controle van de overheid hierop, vooral in Duitsland maar ook steeds meer in Nederland zijn de risico's voor een boete bij het verkeerd of niet voldoende vastzetten van de lading steeds groter aan het worden. Het niet goed of niet voldoende vastzetten van de lading kan grote gevolgen hebben tot de veiligheid en aansprakelijkheid.

Een oplossing hiervoor is: spankettingen en kettingspanners. Deze leveren wij volgens de NEN-EN-12195 normering. De meest gebruikte spankettingen zijn voorzien van inkorthaken met een kettingdiameter van 10mm en een bijpassende ratelspanner. Spankettingen kunnen geleverd worden in verschillende kettingdiameters: 8, 13 en 16 mm

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het